![]() |
|
| Правила Форума редакция от 22.06.2020 |
|
|||||||
|
|
Окажите посильную поддержку, мы очень надеемся на вас. Реквизиты для переводов ниже. |
|
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
Language
|
|
|
|
|
Старожил
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол:
|
|
|
|
|
| Реклама: | Герман Греф о возможности восстания машин | датчик влажности канальный qfm3100 | купить встроенную газовую плиту в кухню | каспийский груз концерты 2026 - redkassa.ru | прихожая купить |
|
|
|
|
Постоялец
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
Старожил
|
угадали... с таким воображением и травка не нужна.... (я вообще то все больше и больше сомневаюсь в вашем медицинском и тем более естественно научном образовании) как думал Пятачок (герой книги о Винни Пухе) идя охотится на слонопотама - а любят ли слонопотамы маленьких поросят? а если любят то как!? одинаково любить волка и овечку можно только как еду... иначе придется пожертвовать либо волком либо овечкой... Последний раз редактировалось мсф55; 20.02.2020 в 22:46.. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
Mmf nisam vas najbolje razumela... Ali što jesam mi se ne svidja. Tesko je čoveka upoznati preko pisanja, još vise budalu kao što sam ja. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
Постоялец
|
Опростите за јуче...нисам најбоље разумела шта сте написали, гоогле транслате на телефону није најбоље решење. Читала сам дела Павла Евдокимова који је описао чињеницу да је Јуда узео хлееб са Тајне вечере и након самоубиства однео ту причест на саму дубину пакла...у том смислу да остаје нада за најтеже грешнике из самих дубина пакла. У православљу је описана тзв. апокатастаза, иако је јерес, неки свети оци су је описивали да је могућа под одређеним условима ( да ме Главин не чује сад ) Сви смо помало склони некој јереси, и некаквом раколу...то је тако како је, еволуција мисли води наш духовни живот у чудним правцима. ТАко да ја потајно размишљам и надам се тој апокатастази као коначном разрешењу нашег животног исхода у којем постоји нада за највеће грешнике. Јер другачије би било тешко замислити љубав Господа. КАд је мени грешној жао атеиста па и самих сатаниста, како не би било жао Господа нашег који је те људе створио. Има једно дело св. Владике НИколаја: РЕчи о свечовеку. Где је Господ наш приказан као мајка самог сатане (јер је и он његова креација)..који као мајка спреман за велику жртву која би уздрмала цео космос и довела до покајања и самог сатане. (да то је јерес Главин, али ја само тако размишљам). Тако да су мени исти и вукови и овце и гајим наду у спасење сваког човека. Јер је сам Господ рекао да му је циљ да се сви спасу и да зато задржава да не дође до краја овог нашег грешног света. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Старожил
|
собственно мысли священников не отраженные в учении иисуса меня не интересуют... знания святого о боге ничем не отличаются от знаний любого несвятого поэтому равноценны им. а если учитывать заинтересованность в святого результате то "писания святых" при прочих равных я помещаю даже ниже... бог истреблял множество и грешников или просто людей которые ему не нравились и не только людей... glavin считает что мол раз он "родитель" всего живого то может деласть с ним все что захочет но вот сделать что то хорошее у него пока не получилось... тогда как сатана своими героическими усилиям выстроил современную цивилизацию превосходящюю все божеские задумки... (имейте в виду что оба и бог и сатана для меня всего лишь фольклорные персонажи)
поэтому старайтесь писать попроще... Последний раз редактировалось мсф55; 21.02.2020 в 18:58.. |
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
Старожил
|
я не смотрю фильмы про гомосеков... им уделяется слишком много внимания а в реальной жизни они вполне нормальные люди... не смотрю так же про супергероев, мелодрамы да и много еще чего... Последний раз редактировалось мсф55; 21.02.2020 в 23:01.. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Сказали спасибо: |
|
|
|
|
Постоялец
|
Има и хетеросексуалних мелодрама
|
|
|
|
|
|
|
|
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Постоялец
|
У нас православних, за разлику од протестаната, постоји поред Светог писма и предање (вера да замислите постоји и усмени део проповедања Исуса Христа, а не само записано у Светом Писму). Као и то да надахнуће Св. Духом континуирано надахњује свете и даје нам списе од којих можемо исто доста тога паметног научити.
Баш сам јуче гледала слике из тог периода (факултета)... како смо сви били млади, лепи и радосни. Еееееееееее Добавлено через 40 минут
Да ли и даље мислите да имам нежну душу? ![]()
Ми смо сви одрасли на митовима светих Срба и небеске Србије...било је срамота ако нисте православац... Али добро, кад одрасте човек мало...све дође на своје. А Бога ипак има! И нема везе са свим овим злочинима. Ни крив ни дужан. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Старожил
|
ну православныох вдохновляет и сатана тоже... и с гораздо большим успехом... а как вы их различине?
многое в ваших силах...
у докторов душа дожна быть потверже...
некоторые думают что религия лишь маркер - "свой - чужой" как язык или одежда...
чаще всего проблемы возникают когда рашают - а какой именно бог? |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
"По плодовима ћете их разликовати" ... не стварно, види се све јасно. Ко хоће да види. Само успут да кажем да нас је наш google translate урнисао. Неко га је хаковао и лепо се смејао док смо ми причали. ДА не знам макар мало руски помислила бих да стварно пишу те глупости. Тако да... Има яндекс...да пробамо с тим? Добавлено через 13 минут
https://www.youtube.com/watch?v=s9vwL4Atxbk (ПС: ово је "хрватски") Hladno Pivo-Džepni bog Večeras je meč svih mečeva To je meč koji obećava Tribine drhte k'o životinja bijesna Dva Boga u ringu kojima je zemlja pretijesna Gledam te vjerske huligane Kako nam broje zadnje dane Kliču svome Übermenschu Da digne cijeli svijet u benchu Moj je Bog jači od tvog Moj je Bog jači od tvog S obje tribine čuju se iste himne Moj je Bog jači od tvog Moj je Bog jači od tvog U njegovo ime se lakše gine Pokušavam skužit' što ih fura Kroz taj svijet karikatura Sve što im se u glavi vrti su Pakao, raj i strah od smrti Ja i tom strašnom junaku Gore na oblaku skidam kapu Ali mi duša nije toliko plaha Da ću ga voljet' iz straha Tvoj je Bog jači od mog Tvoj je Bog jači od mog U njegovo ime se lakše gine Tvoj je Bog jači od mog Tvoj je Bog jači od mog Moj nije visok, snažan, nabildan ni lijep Ali mi fino stane u džep Moj džepni Bog je uvijek uz mene On prati me, i to na duge pruge On je samo moj, samo moj heroj Pa nema potrebe da s njime gnjavim druge Moj džepni Bog će Bogu tvom, Bogu tvom pokazati Boga!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Старожил
|
ага если совет приятен и понятен то это бог а если все наоборот то дьявол...
все боги одинаковы... просто об одном нам рассказывала бабушка а обо всех отсальных мы узнали от посторонних людей... и все вместе это называется imprinting |
|
|
|
![]() |