![]() |
|
| Правила Форума редакция от 22.06.2020 |
|
|||||||
|
|
Окажите посильную поддержку, мы очень надеемся на вас. Реквизиты для переводов ниже. |
|
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
Language
|
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Старожил
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол:
|
пишите подробнее я не могу догадаться что вы имеете в виду. у разных изтопов имеются разные периоды полураспада и они не зависят от географического расположения. возраст земли, как пишут, оценивается на основании свинец-свинцового метода (https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...82%D0%BE%D0%B4) Добавлено через 1 минуту
пишите подробнее и желательно со ссылками на источники... не экономте буквы и слова... |
|
|
|
| Сказали спасибо: |
| Реклама: | Заходите на сайт MebelStol.ru: стол журнальный квадратный - отличные цены и большой выбор! | Клапан КПС-1(60)-В-НО-MB(220)-1000х1000 | 3D печать фигурок | Нагреватель EH/CAUF 800-9,0/3 Shuft | Заходите на сайт MebelStol.ru: стул венский с подлокотниками - отличные цены и большой выбор! |
|
|
|
|
Постоялец
|
И ја се слажем са Дарвином да требамо доћи до Истине (што јесте Гопод наш)...тако да нећу навијати ни за шта, него ето причамо, раскривамо недоумице. У питању је овај човек и његова теорија на коју се позивају креационисти.
https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_V._Gentry ово је одговор званичне науке : http://apps.usd.edu/esci/creation/ag...ium_halos.html Ја ту ништа не разумем, само ми је занимљива идеја коју је изнео. Па шта Ви као физичар мислите о томе? Ти креационисти имају баш пуно "проналазака", закључка... занимљиво је да се мало прочита... само мене то мрзи и не занима ме толико. Било ми је занимљиво док сам била школарац...сада сам искрено "прерасла" науку. Другачије гледам на те аксиоме. Некад сам мислила да је све тако како смо учили у школи, сад схватам да човек мора мало више да шири видике и да једноставно почне подривати ауторитете који су засели и довели до тога да не можемо да напредујемо. А што се тиче те асиметрије материје и антиматерије.. тај међупростор...може ли се манипулисати тиме? Добавлено через 3 минуты Чула сам за неку теорију таласне генетике... неки Рус је то проучавао, Петар Гарјајев. Шта знате и мислите о томе? ПС: почела сам да читам ту књигу "Исус то није рекао"..па кад завршим ћу рећи закључак. Што се тиче оне идеје кардиолога...мене то подсећа на онај црвени аутомобил што сте спомињали....мислим да резултати нису валидни...ако се не слажете самном, можемо продискутовати. Последний раз редактировалось екатарина; 28.01.2020 в 12:10.. |
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Старожил
|
возраст солнца и солнечной системы оценивается разными методами и если один из них показывает значительно отличающееся значение то он подвергается дополнительному анализу. и в принципе по вашей ссылке критика тоже имеется. я ни разу не физик и не геолог и поэтому принимаю сторону более всесторонне обоснованную - то есть возраст 4.5 млрд. лет Добавлено через 9 минут
я же говорю я не физик...
с моей точки зрения это полная ерунда. днк хранит не свойства организма а белки и для наследование приобретенных признаков требует знание того какой белок как надо изменить и не только его но и множества реглуяционных последовательностей а так же эмбриональное развитие. то есть требуется внести массу очень специфичных изменений в самые разные структуры днк. а таких "знаний" в природе не обнаружено... |
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||
|
Постоялец
|
Ув. мсф ... слаби сте Ви неки сатаниста кад не знате основе сатанизма
Манипулисање простором антиматерије и материје (главно ћири-бу ћири-ба) Психогено оружје и неуролингвално програмирање... крајње несатанистички од Вас. Него реците ми који су Вам били мотиви да дођете на форум и на овај оделак религије... Да будете подгузна мува да стално убадате главина или шта ја знам "неки знак" одозго? Као код св Павла. ![]() Држте се, ма нисте Ви лош човек...крајње занимљив...само не хулите на Бога... није лепо. Добавлено через 1 час 6 минут ево то пише у википедији о таласној генетици
|
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
сачекајте да прође увод...на руском говори човек. Ево и ја сад први пут гледам.
https://www.youtube.com/watch?v=r-CRm9QsWj0 https://www.youtube.com/watch?v=cR4LKUn4Vzw Не знам какве везе има са темом, али тражимо Истину а Истина је Господ. |
|
|
|
|
|
|
|
Старожил
|
я не сатанист а атеист. поэтому я могу оценить дела бога и сатаны глядя со стороны. и я вижу что сатана делат для людей очень много индивидуально искушая почти каждого человека и реализуя это искушение тогда как бог не делает ничего.... Добавлено через 6 минут
википедия лишь справочник где легко можно найти информацию почти обо всем. но она не гарантирует правильности этой самой информации. и чего вас так тянет на маргиналов? пересмотрели голливудсуких фильмов? волновая генетитка - полнейшая чушь... работа генетического аппарата исследована достаточно полно и доказана многочисленными экспериментами. некоторые доказательства вы можете найти даже в ближайшем магазине в виде генно-модифицированных продуктов научные истины доказываются не на ютубе а в научных журналах. публикуемые там статьи должны соответствовать требованиям предьявляемым к научным публикациям и прорецензированы специалистами в данной области... Добавлено через 9 минут
вообще то иисус прощал даже тех кто его казнил. и отнюдь не наказал фому неверующего за его сомнения, а просто предложил ему пощупать свои раны. так что сомневатся в его божественности он вполне позволял в отличии от некоторых верующих.... Последний раз редактировалось мсф55; 30.01.2020 в 00:10.. |
|
|
|
| Сказали спасибо: |
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Постоялец
|
Ради и Бог, само је његова промисао дубља и далековиднија од наших простих схватања. Некад смо тужни што нам Господ не услишује жеље,, али то на крају испадне добро и боље него што смо очекивали. јер можда су те наше жеље заправно погубне за нас. ( "Што пожелиш, пажљиво брирај, то се може и догодити") А што се "владавине" сатане на овом свету тиче...: "НИЧИЈА НИЈЕ ДО ЗОРЕ" и "ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ" ..то су вам српске народне изреке И у овој конотацији значи да ће Господ на крају извојевати победу. А на личном нивоу, још два пута да се одрекнете сатане и на "коњу" смо.
Мислите да вас неко овде за нешто осуђује? ВАс или било кога? Ма Ви сте "наш" ортак ![]() САмо има једно правило...каже грех ће се сваки опростити осим хуле на Светог Духа. Па је мало тежко то за чути, ако човек ћути испада да се прећутно слаже..а опет због љубави према ближњем...не знам..пробајте разумети. Добавлено через 17 минут
Откуд знам, то је "ваш" човек. Рус "ми" - ЕУропејци испирамо сапуницом срце да не би имало ни једну ћелијицу која би могла да изазове одбацивање транспланта. Остане само скелет. Мислите да то није исто толико луда идеја? Последний раз редактировалось екатарина; 30.01.2020 в 10:43.. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Старожил
|
пусть сначала победит а то вся библейская история - это история непрерывных поражений бога в борьбе с сатаной Добавлено через 5 минут
ага
наука она не имеет национальности потому как природа на всех одна... поэтому если дурак русский то он все равно дурак...
понять это я не смог. но вообще то на всякий случай не советую обмывать сердце мыльной водой . и спиртом тоже... да и костей в сердце нет... |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
Е пробаћу сутра да нађем снимак... Изненадиће се
https://guardianlv.com/2014/04/ghost...e-in-medicine/ Последний раз редактировалось екатарина; 31.01.2020 в 01:15.. |
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Старожил
|
ну во первых это не работает это лишь занятная история для обывателей. у нас это делалось в лаборатории лет 10 назад. очистить то от клеток можно а вот установить новые нет и вряд ли такая возможность когда либо появится. ведь это как пытатся отремонтироват телефон вынув из него все старые детальки и засыпав туда горсточку похожих новых. и не понятно почему на это надо молится? тут работать надо... а вообще как вы считаете нужны ли богу ваши молитвы а если нужны то зачем?
может быть но в нашем законодательстве есть закон запрещающий травмировать ваши нежные души... а у вас в сербии есть такой закон? Последний раз редактировалось мсф55; 31.01.2020 в 18:49.. |
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
Зашто бисте ви желели да повредите моју нежну душу. Ја не живим у србији
|
|
|
|
|
|
|
|
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
Моја земља је поносна и способна и враћа своје дугове! И спроводе се закони у потпуности.
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||
|
Постоялец
|
Потребна је мени и људима око мене. А молитве светаца су потребне целом свету. А ако су и потребне Господу моје молитве то је зато што жели да се сви спасу. Спас човечанства зависи од количине побожних, молитвених људи који се налазе на том свету, граду, држави, континенту... Ја нисам побожна и молитвена. Јако сам лења и просто речено грешна. Тако да моје молитве мало коме могу да помогну, осим мени самој... то је одговор ако питате конкретно за мене... |
|||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |