![]() |
|
| Правила Форума редакция от 22.06.2020 |
|
|||||||
|
|
Окажите посильную поддержку, мы очень надеемся на вас. Реквизиты для переводов ниже. |
|
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
Language
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Старожил
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пол:
|
ну да а еще лучше быть коровой пожевал травки и счастлива. подоили и счастлива опять...
вы утверждаете что верующие не пукают и не какают?
ну да коровья жизнь идеал для вас... я понял... |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Сказали спасибо: |
| Реклама: | asus z890 extreme | Магазин бытовой техники: вспениватель молока bbk bmf125 купить - переходи на сайт ТАЙМТВ! | билеты руки вверх купить - redkassa.ru | Фиброцементные плиты - японские фасадные панели из фиброцемента - у нас на fibro-cement.ru | Магазин бытовой техники: lg 32lq630b6la купить - переходи на сайт ТАЙМТВ! |
|
|
|
|
Постоялец
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
Постоялец
|
Да за краве а има их https://m.youtube.com/watch?v=KYOEMK2F0Jg |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
Па ево причам са вама Добавлено через 18 минут Ima ih / Besedilo Auma auma auma auma auma U ovoj me školi uče kako navesti ljude da misle i rade Ono što gazda hoće da misle i rade A da se osjećaju slobodni da izaberu upravo to Jer su teška vremena I vreba otkaz, neimaština, samoća, skupoća Jad i očaj! Zar se stidiš? Zar se čudiš? Samo idi. Doć' će drugi. A ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih! A ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih! Ako želiš da se građanin osjeća ugrožen Zatrpaj ga informacijama o opasnosti i reci U ime tvoga dobra ombre tu su norme, standardi, zakoni Porezi, kvake Ispred svake zgrade alarmi, kamere, zaštitne rampe Rame uz rame s policijom oni nas čuvaju i štite od lopova Luđaka pomahnitalih masovnih ubojica, atentatora, terorista, džihadista Pogledaj novine, zidove i portale I bit će ti jasno, brale Da Ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih. Ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih. U Africi, Aziji i Južnoj Americi dobra demokracija nikako da pusti korijenje U strahu od lokalnih tirana Naoružanih grupica koje uzimaju što ih je volja, uplašeni i siromašni Jure prema našoj sigurnosti i obilju Da ih otmu Ili dobiju. To nisu ljudi kao mi, Ne ne, To su primitivni, neuki, nepismeni, malo tupavi Ali bez skrupula Niskih higijenskih standarda, Donose nam opake tropske bolještine Ako sretneš nekog takvog Obavijesti me Jer ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih! Saboteri! Strašne zvijeri! Puni su ih! Neboderi! Ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih! Ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih ima ih! Auma auma auma auma auma Avtorji besedila skladbe: Dusan Vranic / Darko Rundek / Blaise Catala Besedilo skladbe Ima ih © |
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
Старожил
|
ну вообще то связь религиозности и образованности исследовалась не раз (например https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92...BA%D1%82%D0%B0) кроме того религиозные идеи просты - например вся история вселенной. солнечной системы и биосферы в библии изложена на паре страниц тогда как для понимания научной картины мира требуются годы... например у glavin не нашел дары часов для просмотра видео по антропологии поэтому он продолжает утверждать что дарвин не прав а человек был создан богом. или например он запросто помещает бога "вне времени и пространства" или в некий нематериальный мир так как богу не находится места в астрономической вселенной да и земля в этой вселенной настолько незаметна что создатель вселенной даже не смог бы ее найти... я бы не стал эти идей объяснять особой остротой ума... Последний раз редактировалось мсф55; 22.01.2020 в 01:35.. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
Постоялец
|
Замолила бих вас да не спомињете треће особе у разговору са мном. Песма, да ли вам се свидела. Прочитаћу ову википедију сутра САД је касно... И да, ова тема вас стварно занима или би само да се надмудрујете па ко изгуби плаћа пиво? Добавлено через 37 минут Мало и ви у слободно време проширите видике мали апдејт https://academic.oup.com/abm/article...24/1/3/4631481 Добавлено через 2 минуты https://journals.sagepub.com/doi/abs...74370905400502 Последний раз редактировалось екатарина; 22.01.2020 в 10:00.. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
Треба детаљно и систематски читати те научне радове.... Писала сам их и ја па знам како лако човек код тих ненумеричких варијабли склизне и окрене на своју воденицу... Елем на западу је САД хит та религиозност... Видели људи да не иде без ње...
|
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
хајде мф дођите да причамо, не знам да ли сутра могу, треба и зарадити неку плату...
Ајд ја ћу писати, па ви одговорите кад и ако можете... Што се тиче тог стварања... О креационизму као науци се занимају већином протестанти, то су "наши" мао прееузели од њих, мада ја мислим да није требало. Католици су прихватили теорију еволуције ако се не варам...типа Бог је створио човека по теорији еволуције ...а ми се не бавимо тиме Кога брига. Бог је створио свет и човекаа...ја верујем да је било спектакуларно и да тај процес траје и сада сваким даном око нас кад се окренете около нешто се роди, нешто умре, нека река набуја,нека пресуши...све је у савршеној хомеостази да просто не може бити да није промишљено неким веома интелигентним смисаоним нацртом...ето ја така гледам на то...погледала сам једном свет тим очима и нисам престала да га видим свуда где сам се окренула ....Бога у свему. Тако тихог, тако важног, тако хируршки прецизног а опет нежног...ма феноменалног...е а што се тиче тог времена настајања света...време у православљу није дефинисан појам..у Царству Небескм је вечна садашњост ...вечност једноставно, "Биће хиљаду година, као један дан и један дан као хиљаду година" , веома субјективан појам. квантна физика нам полако напредује као наука..чекам одговоре са нестрпљењем. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
Старожил
|
статистика особенно в медицине вещь очень хитрая и надо быть внимательным. собственно эти статьи сводятся к мысли о том что те кто заботится о своем здоровье тот и здоровее. в общем то ничего особенного. например известно что красные автомобили ездят быстрее. но это свидетельствует лишь о темпераменте водителей а не качестве автомобилей. я вот здесь уже цитировал много раз статью о "терапевтическом эффекте молитвы" https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/...?dopt=Abstract вам наверное проще найти что нибудь на сербском поискав автора -Benson Н Последний раз редактировалось мсф55; 23.01.2020 в 19:41.. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
у погоди тему..ја сам вам несуђени, мада никад се не зна неуропатолог...кад нађем времена одписујем
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Старожил
|
а я так не считаю. "сотворение" человека в настоящее время хорошо прослежено палеоантропологами от времени динозавров. признаки жизни на земле прослеживются практически с момента когда земля покрылась твердой корой. ну и сотворение вселенной тоже прослеживается на протяжении 14 млрд. лет и нигде там не обнаруживается божественная воля... я тут всем предлагаю использовать "бритву оккама" - не изобретайте лишних общностей... если чтото может быть объяснено без привлечения понятия бога то так и надо делать... Добавлено через 4 минуты
все что философы могли придумать без эксперимента уже придумали древние греки... о "царствие божием" можно говорить бесконечно но это лишь слова. им запросто можно противопоставить другие слова. и что кто кричит громче и ругается круче тот и более прав? Добавлено через 5 минут
укрепить вас в вере я точно не смогу... меня интересует в основном исторический процесс... с удовольствием почитал книги Bart D. Ehrman и кое что еще о текстологии библии любимый апостол - Павел Добавлено через 2 минуты
именно невропатолога а не психиатра? нет эти разделы медицины я только изучал в институте (когда то закончил 2ой медицинский) Последний раз редактировалось мсф55; 23.01.2020 в 19:39.. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
Постоялец
|
|
|