|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Это Вы говорите, что Ему нужно соединить чистое христианство с нечистым, кощунствуете, ибо Бог сказал
Еще раз призываю к покаянию, слишком много хулы изрыгаете Вы на Бога
|
|
 |
|
 |
|
Ја да морам, ја бих пила лекове, није крај света. Јесте досадно и оптерећујуће сваки дан пити лекове.... Али ако треба бих пила. Али верујем да људи то не воле, те лекове... Мука жива, ја ни антибиотике не могу да наштимам.... Још и пиво да попијем.... Белај.
Добавлено через 34 минуты
 |
Цитата: |
 |
|
|
 |
Сообщение от Алексей Рэдс
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Нет, не клевещи на Светоносца и не пытайся искажать смысл его слов, так что это вот Я ещё раз призываю ТЕБЯ к покаянию...
Открыть картинку
|
|
 |
|
 |
|
Алексеј јуначе наш!
Знаш кад сам била дете увек сам онако помислила шта ако ја добијем Нобелову награду, мада не због престижа, него због пара, ја сам ти прави материјалиста... Изгледа да ћу морати сад тај новац да зарадим - нема друге.
Но шта хтедох да ти кажем...од моје Нобелове награде ништа. Има 10 година како сам завршила факултет, вучем се све неки приправник, те замена, те опет приправник, те опет замена замена па месец ту, месец тамо...немам стажа ни 3 године. Сад су ми измислили да морам да полажем словеначки за високу раван...а ја онако баш талентована за језике, нема шансе да положим...а време пролази, млађа нисам. Кући жена домаћица...без титуле, све чистим, пеглам, кувам...кад имам времена. До следећег рока ћу можда неку капу исплести, неке рукавице то је онако баш женски...трабало би да то научим има на youtub-у...
Елем шта хоћу да ти кажем...све је за људе. И да доктор плете капе, и да не добије нобелову награду, па и то да није вожд. Ето деси се да човек не мора да буде вожд да би био поштован и вредан у друштву. Видим имаш лепу природу у околини...можда кућу, имање од родитеља? Њивицу? Да научиш мало око те органске пољопривреде, Бог да те види...а такав јунак, филозоф одмах би се оженио, изродио дечицу, па би им био и јунак и вожд и све што терба. Глава куће! Ајд размисли..па нам пиши како је испало на крају.