Показать сообщение отдельно
Старый 06.02.2020, 10:07   #1249
екатарина
Постоялец

Цитата:
Сообщение от мсф55 Посмотреть сообщение
а как же в "сердце" каждого верующего....

Јесте..Господ је у свима нама и у сваком човеку је његов лик. Када би свако видео својег ближњег продуховљених очију, не би у њему налазио ништа толико лоше што не би могло да се поправи.

Цитата:
я не проповедник поэтому разговор со мной запросто может травмировать...
про закон я подробностей не знаю но "запрещает оскорблять чувства верующих" и , как шутит народ, даже простое заявление что "бога нет" может кого нибудь оскорбить... хотя не смотря на то что некоторые считают что атеизм тоже религия но оскорблять чувства атеистов почему то разрешается....

Да видела сам тај закон...Боље би им било да забране абортусе, него да се на сва уста кличе Боже, Боже...

"..устима ме славе, а у срцу...." - нешто из СВетог писма.

Тако се небеска правда свалила у на нашу цркву СПЦ. Пре пар година је потопљена црква из неког 12 века - рецимо, нисам сигурна..али стара црква, светиња. Патријарх је дао благолов да се потопи због изградње неке бране.. и ето сад им одузимају све светиње у Црној Гори. Људи не разумеју како закони делују.

Цитата:
это лишь означает что вы не верите в бога а молитесь на всякий случай но не в ущерб комфорту. тоесть вечные муки вас пугают меньше чем перспектива сделать несколько лишних шагов... и это хорошо!

Верујем ја у Бога...и Он верује у мене. Свакако наравно свако од нас има "жуте минуте" - тешке периоде богоостављености кад је изазов не пасти у очај. То је све духовна теретана уважени наш ммф-у .

Последний раз редактировалось екатарина; 06.02.2020 в 10:28..
екатарина вне форума

Вверх

Время генерации страницы 0.04135 секунды с 10 запросами