PDA

Просмотр полной версии : Denis Masharov

denismash
17.05.2011, 00:14
В этой ветке я буду выкладывать бесплатные шрифты собственного изготовления.
Большая ко всем просьба - не засорять ветку комментариями и другими сообщениями. Если вам есть что мне сказать, а я это только приветствую - напишите мне в личку.

Вот первенец:

Tenor Sans TT
[Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки]
Humanist sans serif typeface, designed to set the main text, but can also be applied in the headlines.
Optimized for print and web, has excellent legibility characteristics in its letterforms.
Created under influence of "Optima" by Hermann Zapf.

Гуманистический сансериф, предназначен для набора основного текста, но так же может быть использован и в заголовках.
Оптимизирован для печати и Веб, имеет очень высокие показатели "читаемости".
Создан под влиянием "Оптима" Германа Цапфа

Содержит расширенный знаковый состав Латиницы и Кириллицы, покрывает следущие кодовые страницы:
Contains an extended Latin and extended Cyrillic alphabets, supports these codepages:
MacOS Roman
MacOS Central Europe
MacOS Croatian
MacOS Cyrillic
MacOS Icelandic
MacOS Romanian
MacOS Turkish

MS Windows 1252 Western (ANSI)
MS Windows 1250 Central European
MS Windows 1251 Cyrillic
MS Windows 1254 Turkish
MS Windows 1257 Baltic

ISO 8859- 1 Latin 1 (Western)
ISO 8859- 2 Latin 2 (Central Europe)
ISO 8859- 3 Latin 3 (Tu, Malt, Gal, Esp)
ISO 8859- 4 Latin 4 (Baltic)
ISO 8859- 5 Cyrillic
ISO 8859- 9 Latin 5 (Turkish)
ISO 8859-13 Latin 7 (Baltic 2)
ISO 8859-14 Latin 8 (Celtic)
ISO 8859-15 Latin 9
ISO 8859-16 Latin 10
DOWNLOAD ([Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки] xGuzoM)
Буду очень рад и благодарен отзывам и конструктивной критике - пишите в личку.

denismash
08.07.2011, 00:30
Представляю вашему вниманию мой новый шрифт

Forum

Классическая антиква строгих "римских" пропорций.
Подходит для большого размера, но так же может использоваться для набора текста.
Это настоящий " multilingual" шрифт - помимо латиницы и кириллицы он включает знаки центрально- и восточно-европейских языков, балтийских, а так же европейских и азиатских кириллических наречий.

Forum has antique, classic "Roman" proportions. It can be used to set body texts and works well in titles and headlines too. It is truly multilingual, with glyphs for Central and Eastern Europe, Baltics, Cyrillic and Asian Cyrillic communities.

СКАЧАТЬ ([Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки])
Буду очень рад и благодарен отзывам и конструктивной критике - пишите в личку

denismash
30.07.2011, 15:41

Представляю мой новый шрифт

Kelly Slab

Геометрический слаб-сериф.
Хорошо работает как в заголовках, так и в небольших текстах, может быть использован для дизайна логотипов. Обладает ярко выраженным ритмом.

Kelly Slab is a new geometric, modern-looking slab-serif font.
It is designed for attention and impact in advertising, headings, major labels and logotypes. It can also work well in larger point size text blocks.
Its unusual shapes provide an interesting rhythm to the textline, a distinctive, rectangular design that can give a sporty, urban feeling.

DOWNLOAD ([Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки] xGuzoM)

denismash
12.10.2011, 22:23

Marck Script

Marck Script is based on freehand lettering with felt-tip pen.
It can be used for logotypes, headlines and for short pieces of text, wherever you want to create an informal, confident relationship - it is readable, comfortable and welcoming.
Contains extensive Latin, Central European, Eastern European, Baltic and Cyrillic adverbs

Марк Скрипт основан на свободном письме фломастером.
Может быть использованы для логотипов, заголовков и коротких кусков текста, когда вы хотите создать неофициальные, конфиденциальные отношения - он удобочитаемый, комфортабельный и гостеприимный.
Содержит расширенную латиницу, центрально-европейские, восточно-европейские, балтийские наречия и кириллицу

DOWNLOAD ([Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки])

My Name
24.02.2012, 10:13
Ledger Regular

Designer: Denis Masharov
Year: 2011
Format: OT TTF
Version: 1.001

DIRECT DOWNOAD ([Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки])

P.S. Не удержался...

denismash
01.03.2012, 15:40

POIRET

A fresh decorative geometric grotesque with a hint of Art Deco and constructivism. Poiret One is a unique typeface with light forms and pure elegance. Sleek and simple. Based on geometric forms, it has stylish lines and graceful curves. The font is applicable for large signs, labels, titles, headlines and any type of graphic design on the web, in motion graphics, or in print - from t-shirts to posters and logos.
It is also well-suited for short texts and advertising where style is desired. Complete with a lower-case letters, the Poiret One is also useful for all-caps usage
Extended Latin and Cyrillic.

Free and available at Google Webfonts:

Direct Download ([Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки] xGuzoM)